Argan olie shampoo kopen?! - mysupernaturals

Argan olie shampoo kopen?!

Sep 19, 2023Marieke Bergsma
ARGAN OIL SHAMPOO KOPEN? ZONDER SILICONEN EN PARABENEN!
Arganolie Haar

Je haar op een natuurlijke manier verzorgen? Geen synthetische troep in je badkamer? Probeer dan eens één van de Argan Oil Shampoos van Supernaturals. Stuk voor stuk fijne Argan Oil Shampoos met ieder een speciale werking. Shampoos zonder siliconen, zonder parabenen. Want, jij wilt toch ook gezond en prachtig haar?

Arganoil shampoo

INGREDIËNTEN ARGAN OIL SHAMPOO
Veel shampoos bevatten synthetische ingrediënten die je haar zogenaamd mooier, glanzender, voller en gezonder maken. Maar, wat in het begin ook zo lijkt te werken, wordt door veelvuldig gebruik al snel stukken minder. Siliconen vormen een laagje rond je haren om zo je haar glanzend en zacht te maken. Maar, was je je haar regelmatig met shampoo waar siliconen in zitten? Dan raakt je haar door de vele lagen siliconen helemaal afgesloten, waardoor het niet meer kan ademen. Het resultaat is zwaar, slap hangend haar waar je niets mee kunt! Argan Oil Shampoo bevat géén siliconen en verzorgt je haar dus op een natuurlijke manier.

Naast siliconen bevatten veel shampoos ook parabenen. Deze worden gebruikt als conserveringsmiddel. Parabenen staan erom bekend allergische reacties te bezorgen bij veel mensen. Een geïrriteerde hoofdhuid of zelfs allergische plekjes in het gezicht, doordat de shampoo ook daarmee in aanraking komt. Helemaal niet fijn en te voorkomen door Argan Oil Shampoo te gebruiken.

ARGAN OIL SHAMPOO REVIEWS
Veel gebruikers van de Argan Oil Shampoo geven in een review aan dat zij enorm tevreden zijn over de werking van de shampoo. Soms is het even wennen, omdat door de afwezigheid van synthetische stoffen en de aanwezigheid van Arganolie de shampoo niet voluit schuimt. Hierdoor lijkt het wassen van je haar wat stugger te gaan. Maar al snel raak je hieraan gewend en zie je de voordelen van een natuurlijke Argan Oil Shampoo terug in je haar. Zodra alle siliconen en parabenen uit je haar verdwenen zijn, valt door het gebruik van Argan Oil Shampoo je haar weer lekker natuurlijk en fris!

VERSCHILLENDE ARGAN OIL SHAMPOOS
Bij Arganolie.nl vind je verschillende Argan Oil Shampoos. Voor extra zacht haar kies je voor de Shampoo met Arganolie en Aloë Vera. Wil je meer volume? Kies dan de Argan Oil Shampoo met Eucalyptus. De Argan Oil Shampoo met Witte Munt is dan weer de juiste keuze als je last hebt van een ietwat onrustige hoofdhuid.

Probeer zelf de natuurlijke Argan Oil Shampoos en merk het verschil!

More articles