Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
RICINUS OLIE VOOR HUID EN HAAR? EEN WONDERLIJKE WINTER!

RICINUS OLIE VOOR HUID EN HAAR? EEN WONDERLIJKE WINTER!

Sep 29, 2023Marieke Bergsma

RICINUS OLIE VOOR HUID EN HAAR? EEN WONDERLIJKE WINTER!

Warme chocolademelk, een knapperend haardvuur en vooral heel veel gezelligheid. Dat zijn voor veel mensen dé ingrediënten voor een ouderwets knusse winter. Eigenlijk is dit lijstje nog niet helemaal compleet, helaas zijn je huid en haar vaak minder bestand tegen de winterkou. Wie écht wil genieten van een heerlijke winter voegt hier ricinusolie, ook wel bekend als wonderolie, aan toe. Want niet alleen gezelligheid, maar ook een heerlijk verzorgd gevoel is in de winter van harte welkom.

 

Jamaicaanse Ricinusolie voor je haar

RICINUSOLIE MET AANDACHT VOOR HUID EN HAAR

Ricinus olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Wonderboom, die oorspronkelijk de naam Ricinus communis draagt. Op Jamaica, waar de ricinusolie die je in onze webshop vindt vandaan komt, staat deze boom trouwens bekend als Agnus Castis waardoor de Ricinus olie ook wel Castor olie wordt genoemd.

Al duizenden jaren lang gebruiken wordt Wonderolie / Ricinus olie door mensen gebruikt. Vroeger voornamelijk als medicijn, tegenwoordig als cosmetisch middel. Dit is niet zo gek als je bekend bent met de bijzondere eigenschappen van dit middel. Door een rijke aanwezigheid van Omega 9 is heeft de olie een heilzame werking voor de huid, het haar en de nagels. Laten dat nu juist dé aandachtsgebieden in de winter zijn.

 

FRIS VOOR DE DAG IN DE WINTER

In de winter moeten je haar, huid en nagels heel wat beproevingen doorstaan. Je kleedt je op koude dagen lekker warm aan, maar dat betekent ook dat je huid bijna heel de dag opgesloten zit en daardoor vaak niet goed kan ademen. Dit uit zich vaak in vervelende klachten als schraalheid, jeuk en overgevoeligheid van de huid. Je huid verliest zijn glans en je zit daardoor vaak net wat minder goed in je vel. Castor olie kan er voor zorgen dat je ook in de winter gewoon je stralende zelf kunt blijven.

Ricinus olie heeft in combinatie met arganolie namelijk een bijzonder reinigende eigenschap. Dankzij de diepe reiniging wordt je huid gladder en krijg je al snel weer een frisse uitstraling. Bovendien zorgt een verzorgende behandeling met wonderolie ervoor dat je huid zachter wordt en ontspannen aanvoelt. Wanneer je in de spiegel kijkt lijkt de winter als sneeuw voor de zon van je gezicht verdwenen.

NATUURLIJKE SCHOONHEID: VERZORG JE HAAR IN DE WINTER MET RICINUS OLIE

Nu je huid er weer onberispelijk uit ziet is het tijd om ook de rest van je lichaam te verwennen met wonderolie. Wat is er nu bepalender voor je voorkomen dan je kapsel? Doordat ricinusolie rijk is aan Omega 9 is het het perfecte middel om je haar er in de winter stralend uit te laten zien. Een haarmasker met deze olie zorgt er voor dat je hoofdhuid gekalmeerd wordt, je haar wordt voorzien van een mooie glans en je kapsel meer volume krijgt. Geen regenbui of windvlaag die jouw kapsel nog verpest. Je natuurlijke schoonheid houdt ook in de winter stand.

Geweldig haar, een stralende huid en een heerlijk verzorgd gevoel. Dankzij ricinus olie straal je deze winter als nooit tevoren. Ervaar wat de Egyptenaren duizenden jaren geleden al wisten: deze wonderlijke olie is haar naam meer dan waard.

RICINUS OLIE KOPEN? BESTEL BIJ MySUPERNATURALS.com

Zoals eerder gezegd, Ricinus olie wordt in Nederland ook wel Castor olie of Wonderolie genoemd. Aarzel niet langer en bezoek onze Wonderolie webshop, bestel en ontvang morgen een pakketje aan de deur met een heerlijk flesje 100% pure Ricinus olie!

 

RICINUSOLIE KOPEN?

More articles