Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
Wat maakt cactusvijgolie uniek? - mysupernaturals

Wat maakt cactusvijgolie uniek?

Sep 19, 2023Marieke Bergsma

CACTUSVIJGOLIE BESTELLEN VOOR UNIEKE ERVARINGEN MET DEZE OLIE!

Nóg een geweldig schoonheidsproduct van Moeder Natuur: Cactusvijgolie. De koudgeperste olie uit cactusvijgzaden is dan wel één van de meest kostbare oliën ter wereld, maar dat is niet voor niets. Om 1 liter Cactusvijgolie te maken, zijn er ongeveer 1 miljoen cactusvijgzaden nodig en 36 werkuren. Gelukkig kun je bij Arganolie.nl Pure Cactusvijgolie bestellen, voor een zeer goede prijs. Ontdek zelf de unieke eigenschappen van Cactusvijgolie. Ervaringen van anderen leren dat de positieve werking van deze luxe olie het geld meer dan waard is!

 

cactusvijg

HOE VERKRIJGT MEN CACTUSVIJGOLIE?

Cactusvijgolie is de olie die voortkomt uit het koud persen van de zaden van de Cactusvijg, ook wel Prickley Pear genoemd. De zaden zitten in het rode, zoete vruchtvlees van de Cactusvijg. Allereerst worden de pitten gescheiden van het vruchtvlees. Daarna worden ze gewassen en te drogen gelegd in de buitenlucht. Zodra de pitjes gedroogd zijn, wordt door middel van koude persing de olie uit de zaden gehaald.

WAT MAAKT CACTUSVIJGOLIE UNIEK?

Het geheim van de geweldige werking van Cactusvijgolie ligt in de unieke samenstelling van de olie. De olie bevat namelijk veel vitamine E, vetzuren en sterolen. Vitamine E is één van de meest krachtige, natuurlijke antioxidanten. Cactusvijgolie bevat wel 1000mg vitamine E per kilo; dat is enorm veel! Dat Cactusvijgolie goed voor je huid is, is dus niet zo gek!

 

CACTUSVIJGOLIE: WAAR IS HET TE KOOP?

Je bent nu wellicht erg nieuwsgierig geworden naar dit ideale schoonheidsproduct. Maar misschien denk je dat Cactusvijgolie een te luxe product voor je is. Dat hoeft niet! Bij Arganolie.nl kun je Pure Cactusvijgolie bestellen voor een heel mooie prijs. En het mooie is: ga je Cactusvijgolie kopen bij Arganolie.nl, dan betaal je géén verzendkosten!

In onze webshop vind je ook een heerlijke gezichtscrème die de goede eigenschappen van zowel Cactusvijgolie als Arganolie met elkaar combineert. Probeer zelf deze mooie producten met Cactusvijgolie en deel je ervaringen met ons!

More articles