Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
WONDEROLIE: HAARGROEI WONDER UIT DE NATUUR VOOR PRACHTIG HAAR!

WONDEROLIE: HAARGROEI WONDER UIT DE NATUUR VOOR PRACHTIG HAAR!

Sep 29, 2023Marieke Bergsma

Al eeuwenlang wordt Wonderolie gebruikt voor een gezonde huid en prachtige haardos. De laatste tijd wordt Wonderolie als haargroei middel steeds vaker in de spotlights gezet. En niet voor niets: volgens velen geeft wonderolie geeft je haar, wenkbrauwen en wimpers een geweldige boost. Wil je weten hoe dit precies werkt en waarom wonderolie een must have is voor iedereen die langer of mooier haar wil? Lees dan snel verder.

 

Vrouw met gezonde hoofdhuid

WAT IS WONDEROLIE?

Wonderolie wordt ook wel Castorolie genoemd. De olie is afkomstig van de vrucht van de Wonderboom: de ricinus communis, een van oorsprong Afrikaanse plant. Wonderolie bestaat voor meer dan 90% uit omega 9 vetten en bevat tevens omega 6 vetten. Voor wie het haar lang wil laten groeien een bijzonder goede samenstelling. Het zorgt namelijk voor twee belangrijke dingen:

1. Het houdt de hoofdhuid in optimale conditie, waardoor de natuurlijke haargroei ondersteund wordt. Door de olie in te masseren wordt dit nog eens extra gestimuleerd.

2. Het houdt het haar dat je hebt in optimale conditie waardoor het minder snel breekt of beschadigd. Zo blijft het niet alleen langer mooi, het ziet er voller uit en je hoeft minder snel naar de kapper. Allemaal belangrijke voordelen als je je haar wil laten groeien!

WELKE WONDEROLIE IS HET BESTE?

Er zijn twee soorten castorolie: koudgeperste wonderolie en Jamaican Black Castor Oil (JBCO). Het verschil is zowel de productie als de samenstelling. De koudgeperste wordt door velen gezien als de meest pure variant, waar de meeste werkzame stoffen in zitten omdat het geen verhitting wordt gebruikt.

De Jamaïcaanse zwarte castorolie (welke overigens niet zwart maar donker is) wordt verkregen door de bonen eerst te roosteren en daarna de pulp te verwarmen totdat de olie vrijkomt. Veel mensen uit de 'black hair community' zweren juist bij deze olie omdat het nog asresten bevat. Dit zou niet alleen een reinigend effect op de hoofdhuid hebben, maar ook beter opgenomen worden door de hogere PH waarde. Toch verschillen de twee typen oliën nauwelijks qua samenstelling en zijn beiden dus geschikt voor haar en huid.

Pure wonderolie

HOE GEBRUIK JE WONDEROLIE?

Wonderolie ondersteunt een gezonde haargroei. Wonderolie kan voor haar, wimpers en wenkbrauwen gebruikt worden. Ook op je huid heeft Wonderolie een goede invloed, maar daar komen we een andere keer op terug.

Wonderolie – Haar
De Wonderolie kan bijvoorbeeld als haarmasker gebruikt worden. Masseer de Wonderolie op de hoofdhuid en je haren in en laat het een nachtje intrekken. Was je haar de volgende dag met een natuurlijke shampoo, eventueel ook op basis van Castorolie. Vermijd haarverzorgingsproducten met chemische toevoegingen. Deze lijken op het eerste gezicht je haar goed te doen, maar zorgen er na een tijdje juist voor dat je haar futloos wordt. Probeer zelf Wonderolie in je haar en ontdek het resultaat!

Wonderolie – Wimpers
Wonderolie kopen voor je wimpers is geen slecht idee als je droomt van vollere wimpers. De olie breng je aan op de wimperrand. Om dit nauwkeurig te doen, kun je een wattenstaafje gebruiken of een oud mascaraborsteltje wat je eerst zorgvuldig van alle oude mascara hebt ontdaan. Het borsteltje moet goed schoon zijn.

Wonderolie – Wenkbrauwen
Meer haargroei van je wenkbrauwen? Mooie, volle wenkbrauwen zoals je bij veel modellen ziet? Dan moet je zeker Wonderolie kopen en proberen. Smeer dagelijks wat Wonderolie op je wenkbrauwen en laat de Wonderolie haar werk doen.

Resultaat scheelt natuurlijk per persoon, maar veel gebruikers van Wonderolie zeggen dat het resultaat verbazingwekkend is! Wonderolie haargroei ervaringen van verschillende mensen geven aan dat Wonderolie het proberen waard is.

Neem snel een kijkje in onze webshop en kies voor pure Wonderolie, met toegevoegde Kokosolie of Lavendelolie of één van de speciale haarverzorgingsproducten met Wonderolie!

More articles