Aleppo Zeep voor je haar

WAAROM IS ALEPPOZEEP GOED VOOR JE HAAR?

Omdat aleppo zeep geen sulfaten bevat, kun je er op een veilige manier je haren mee wassen. Sulfaten zorgen dat douche – en haarproducten lekker schuimen maar ze zijn niet nodig voor het reinigen.

Aan het wassen met vaste Aleppo Zeep hangen ook wat nadelen en helaas kan de zeep ervoor zorgen dat je hoofdhuid uitdroogt en je haren hun natuurlijke beschermlaagje verliezen. Aleppo Zeep bevat geen chemische toevoegingen, maar reinigt door middel van laurierolie en andere natuurlijke ingrediënten. De ervaring van Aleppo Zeep liefhebbers is dat pure Aleppo Zeep sterk reinigt, maar je haar ook wat droog of stroef kan maken. Het stroeve gevoel trekt weg zodra je haar opdroogt. Met conditioner of appelazijn kun je je haar alvast zachter maken. Hou er rekening mee dat reinigen met een zeep voor sommige haartypes minder geschikt is. Als een milder product je voorkeur heeft, kun je beter voor een aleppozeep shampoo kiezen. Deze heeft dezelfde voordelen voor je haar als de vaste zeep (sulfaatvrij, olijfolie), maar is milder en maakt je haar meteen makkelijker doorkambaar.

Najel heeft een hele fijne Aleppo Zeep Shampoo. Je kan kiezen tussen shampoo voor normaal, droog en vet haar. Bekijk ook eens het haarmasker die Najel net aan het assortiment heeft toegevoegd.

ALEPPO ZEEP VOOR JE BAARD: HOE GEBRUIK JE HET?

Je kunt Aleppo Zeep op twee manieren gebruiken voor je baard: als baard – en facewash én als scheerschuim! Hoe langer je baard wordt, hoe meer verzorging hij nodig heeft. Aleppo Zeep reinigt je baard en je gezicht grondig, zonder agressieve bestanddelen. Belangrijk, want op de huid onder je baard kunnen er wat makkelijker onzuiverheden ontstaan naarmate het haar langer wordt. Je kunt Aleppo Zeep ook gebruiken als scheerschuim: breng wat aleppozeep aan met je scheerkwast en scheren maar. Na het scheren spoel je je huid af zoals je gewend bent. De castorolie van Najel is zeer fijn om na het scheren aan te brengen om de huid te verzachten.