Extra Dark Castor Olie

Liefhebber van JBCO? Dan is de extra dark castor oil het perfecte product om je haar nog meer body en verzorging te geven. Voor de extra dark JBCO zijn de castorbonen langer geroosterd dan voor andere JBCO producten. In de extra donkere castorolie zitten nóg meer asdeeltjes, waardoor je haar intensiever versterkt wordt. De as zorgt voor een rijke voeding en geeft je haar een beschermend laagje. Ideaal voor kroeshaar, krullend haar, of dun en dof haar. De samenstelling van de extra dark JBCO is vrij dik. Een kleine hoeveelheid pure olie is voldoende als haarmasker. Voor een complete verzorging is er ook shampoo en conditioner met extra dark JBCO in het assortiment.

De extra dark castor oil is geschikt om je haar, wenkbrauwen, wimpers en baard mee te verzorgen. Met name voor haar en wenkbrauwen is de extra donkere variant populair.

Het aanbrengen en inmasseren van de olie verzorgt en stimuleert namelijk ook je (hoofd) huid, zodat de natuurlijke groei van je haar ondersteunt wordt. Voor dun of beschadigd haar is de extra dark JBCO daarom een echte aanrader. Onder mensen met kroeshaar is de olie beroemd, omdat het één van de weinige producten is die kroezend haar goed hydrateren. Wist je dat je er ook je wenkbrauwen en wimpers mee kunt verzorgen? Veel mensen hebben baat bij het gebruik van donkere castorolie voor de wimpers en wenkbrauwen. Zo kun je de extra dark JBCO dagelijks aanbrengen en het meteen gebruiken om ze in model te brengen. Bij Castorolie.nl vind je verschillende extra dark JBCO producten van het merk Sunny Isle om je haar een boost te geven!