Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
ARGANOLIE: ECOCERT CERTIFICAAT EN KWALITEITSCONTROLE

ARGANOLIE: ECOCERT CERTIFICAAT EN KWALITEITSCONTROLE

Oct 17, 2023Marieke Bergsma

ETEST: 100% PURE ARGANOLIE!

Bij Supernaturals.nl weet je zeker dat je pure arganolie koopt. Wij laten de Arganolie van onze leverancier periodiek controleren door een onafhankelijk laboratorium; Nedlab. Uit de kwaliteitscontroles blijkt dat de Arganolie van Supernaturals 100% puur is en dus geen verborgen toevoegingen bevat, zoals bijvoorbeeld olijfolie. Lees het resultaat van de meest recente kwaliteitscontrole in deze rapportage.

 

BETROUWBARE ARGANOLIE VAN HOGE KWALITEIT

Dat de Arganolie puur is, verklaart ook de soms wat hogere prijs. Het winnen van Arganolie is een tijdrovend en intensief proces. Er is maar liefst 30 kilo argan vruchten nodig om uiteindelijk 1 liter Arganolie te verkrijgen. In elke vrucht bevinden zich drie pitten, waaruit de olie gehaald wordt door het malen van deze de pitten. Door de koude persing blijven zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden, wat de kwaliteit van de olie natuurlijk ten goede komt. Wil je betrouwbare Arganolie van hoge kwaliteit ? Dan weet je dat je bij Supernaturals.nl goed zit!

ARGANOLIE MET BETROUWBAAR CERTIFICAAT

Naast het feit dat de Arganolie van Supernaturals 100% puur is, beschikt de leverancier van de olie ook over het betrouwbare Ecocert F-32600 predikaat. Dit certificaat geeft aan dat deze Arganolie uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat, welke afkomstig zijn uit biologische teelt. Ieder jaar controleert Ecocert de Arganolie van onze leverancier opnieuw en beoordeelt of het certificaat nogmaals toegewezen wordt. Dit proces houdt de leverancier scherp en de kwaliteit van de Arganolie hoog. Bekijk het Ecocert F-32600 van onze leverancier.

Supernaturals werkt samen met een leverancier die al jaren gecertificeerd is en dus kwaliteit en echtheid hoog in het vaandel heeft staan.

DE GEUR VAN ARGANOLIE

Doordat de Arganolie een puur natuurlijk product is, heeft de olie ook een natuurlijke geur. De geur van Arganolie is een vrij aparte geur; een milde nootachtige lucht. Deze geur is te ruiken bij het aanbrengen van de olie, maar blijft niet erg lang hangen.

Er ontstaat soms verwarring bij mensen over deze geur. Bijvoorbeeld wanneer zij eerder ergens Arganolie hebben gekocht, bijvoorbeeld in Marokko, maar deze heel anders vonden ruiken. Dat kan, er wordt vaak Arganolie met een toegevoegd luchtje verkocht, zonder dit er nadrukkelijk bij te vermelden. Ook kan de geur per persing wisselen, aangezien het een natuurproduct is. Immers, niet elke appel smaakt ook hetzelfde. Bij Supernaturals.nl vind je ook Arganolie met verschillende toegevoegde geurtjes, zoals bijvoorbeeld Lavendel of Oranjebloesem. Wij vermelden dit echter altijd nadrukkelijk bij het product.

More articles