Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
Castorolie.nl en Supernaturals.nl nu MySupernaturals.com

Castorolie.nl en Supernaturals.nl nu MySupernaturals.com

Oct 17, 2023Marieke Bergsma
 

Begin 2010 heeft Supernaturals de webwinkel Kiss From Nature op www.kissfromnature.nl overgenomen van de toenmalige eigenaresse. Kiss From Nature werd voor haar een te zware belasting en wij waren op zoek naar een leuke uitdaging. Zodoende kwamen wij er snel uit en was de overdracht een feit! Na een korte inwerkperiode is er besloten om de Kiss From Nature website, producten en dienstverlening in een aantal stappen te verbeteren en te professionaliseren. We willen meer betaalmogelijkheden bieden, sneller leveren, meer informatie op de site en meer! Waar begin je dan? Inderdaad… met een nieuwe website! Vanaf 1 december 2010 is deze dan live! De nieuwe site die Kiss from nature.nl vervangt, hebben we ook een leuke nieuwe naam gegeven: www.supernaturals.nl

Hier stoppen de ontwikkelingen niet en al snel kwam er een nieuw logo en nieuwe lay out voor Supernaturals en ook Arganolie.nl, Aleppo.nl en Castorolie.nl werden ontwikkeld. Na jaren met veel passie aan de sites gewerkt te hebben heeft ook de vorige eigenaar het stokje overgedragen en in 2021 is www.supernaturals.nl veranderd van eigenaar. Ik (Marieke) run de sites vanuit Portugal waar ik al enkele jaren woon. Omdat ik de sites een meer internationaal karakter wil geven hebben wij MySupernaturals ontwikkeld waar de natuurlijke cosmetica die u van ons kent nog steeds centraal staat. De gehele collectie, informatie, lay out en blogs zijn er nog allemaal, we hebben het alleen in een nieuw jasje gestoken! 

Wij geloven nog altijd in pure, eerlijke producten die zich soms zelfs door de eeuwen heen heeft bewezen, of juist pas zijn ontdekt. De natuur heeft namelijk zoveel goeds te geven. Onze missie is onze bezoekers kennis te laten maken met producten die je niet in iedere winkel vindt en die met zorg zijn uitgekozen. Dit betekent korte ingrediëntenlijsten met zoveel mogelijk niet agressieve ingrediënten en ingrediënten van biologische afkomst. Ook vinden we het belangrijk om de juiste informatie te geven zodat je als klant een bewuste afweging kan maken.

Wij horen graag wat u van onze nieuwe site vindt!

 

 

 

More articles