Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
ARGANOLIE HAARTONIC VAN APPELAZIJN EN ROZENWATER

ARGANOLIE HAARTONIC VAN APPELAZIJN EN ROZENWATER

Dec 12, 2023Marieke Bergsma

MySupernaturals heeft weer tijd gevonden voor ons arganolie blog! Vandaag de volgende uit hopelijke een lange reeks van artikelen over arganolie...

 

rozenwater

Dit recept is stiekem puur eigen belang, ik merkte de laatste tijd dat ik steeds vaker mijn haar ging wassen omdat het zo snel vet werd. Of eigenlijk is het andersom, mijn haar wordt steeds vaker vet omdat ik het regelmatiger was. Dat heeft dus gewoon met gewenning te maken.

Hoe vaker je haar gewend raakt schoongemaakt te worden, hoe sneller het ook weer vies wordt. Daarom deze keer dus een beauty tip om je haar weer een beetje op te frissen!

Om het een beetje te helpen bedacht ik het volgende.

 

HAARTONIC VAN APPELAZIJN EN ROZENWATER

Voor deze frisse, zelfgemaakte haartonic heb je nodig:

100 ml appelazijn
30 ml rozenwater
Sap van een halve citroen
1 liter water in een fles

Zo maak je het:

Giet de appelazijn, rozenwater en citroensap in de fles met het water. Goed schudden en het is klaar voor gebruik!

Gebruik dit mengsel na het wassen van je haar. Spoel de shampoo uit je haar en giet er daarna een flinke scheut van de tonic overheen. Het verwijdert alle zeepresten en geeft het haar glans. Ik gebruik rozenwater omdat het zo lekker ruikt en de appelazijn en citroen zorgen ervoor dat mijn haar minder snel weer vet wordt. Je kan met deze fles meerdere keren doen, laat hem gewoon in de douche staan naast je shampoo.

More articles