Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
MACA POEDER GEZOND? JAZEKER! WAAR IS MACA POEDER GOED VOOR?

MACA POEDER GEZOND? JAZEKER! WAAR IS MACA POEDER GOED VOOR?

Oct 03, 2023Marieke Bergsma

MACA POEDER GEZOND? JAZEKER! WAAR IS MACA POEDER GOED VOOR?

Dat Maca Poeder gezond is, komt voornamelijk door het hoge gehalte aan eiwitten, vezels, aminozuren, enkele vitaminen en verschillende mineralen als ijzer, calcium, magnesium, jodium en kalium. Maar waar is Maca Poeder goed voor? En, wat is Maca Poeder precies? Waar wordt het van gemaakt en waar komt het vandaan? Dit en meer weetjes over Maca Poeder lees je in dit blogartikel!

 

Man met Maca wortels

WAT IS MACA POEDER?

Maca Poeder is afkomstig van de wortel van de Maca plant, welke op een radijsje lijkt. De Maca plant groeit op zeer grote hoogte in het Andes-gebergte in Zuid-Amerika. Duizenden jaren geleden gebruikten de Inca’s al Maca in hun gerechten. Het gaf ze onuitputtelijke energie en uithoudingsvermogen, wat natuurlijk goed van pas kwam bij het verslaan van hun tegenstanders.

WAAR IS MACA POEDER GOED VOOR?

Deze vraag is in de vorige alinea eigenlijk al beantwoord. Maca Poeder geeft energie. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de opbouw van spieren. Maca Poeder kan dus een goed supplement zijn voor sporters, maar ook voor mensen die gewoon wat meer energie, uithoudingsvermogen en lust willen krijgen! Twijfel je of dit voedingssupplement goed voor jou is? Raadpleeg dan je huisarts.

 

HOE GEBRUIK JE MACA POEDER?

Maca Poeder gebruik je eenvoudig door 1 tot 3 keer per dag 1 of 2 maatschepjes door bijvoorbeeld je yoghurt of smoothie te roeren. Hoe smaakt Maca Poeder? Moeilijk te omschrijven, maar lekker zoet, een beetje chocolade- of vanilleachtig. Een heerlijke toevoeging aan je (zoete) maaltijd, dus! Gebruik er niet teveel van, want dan kan de smaak te overheersend worden!

WAAR IS MACA POEDER TE KOOP?

Wil je Maca Poeder bestellen? Dat kan snel en eenvoudig bij Supernaturals.nl. Daar kun je Maca Poeder kopen in een pot van 1 kilo, of 300 gram. Naast Maca Poeder, hebben wij ook Maca Capsules in het assortiment. Dus wil je Maca Poeder bestellen, of Maca Capsules? Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld bij Supernaturals.nl, morgen al in huis!

Maca Poeder bestellen, fitter door het leven!

More articles