Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
WAT IS ACAI POEDER? IS ACAI POEDER GEZOND EN WAAR IS HET TE KOOP?

WAT IS ACAI POEDER? IS ACAI POEDER GEZOND EN WAAR IS HET TE KOOP?

Oct 03, 2023Marieke Bergsma

Je hoort er de laatste tijd steeds meer over, maar is Acai Poeder gezond? Jazeker wel! De Acai bes bevat namelijk één van de hoogste concentraties antioxidanten. Dit betekent dat Acai bessen goed zijn voor je weerstand. Zou bij iedereen Acai poeder in de tuinen groeien, dan zou er een stuk minder gesnotterd worden in de winter!

Acai poeder smoothie

WAT ZIT ER NOG MEER IN ACAI POEDER?

Acai in poedervorm zit boordevol essentiële vitaminen, mineralen, proteïnen en gezonde vetten, die de stofwisseling ondersteunen. Ook de vezels die in het Acai poeder zitten, zorgen voor een goede darmwerking. Dat zijn de redenen dat Acai poeder afvallen een stukje makkelijker maakt en je tegelijk ook gezond houdt!

WAAR GROEIT DE ACAI BES?

Goed, in Nederland groeit natuurlijk geen Acai poeder in de tuinen. De Acai bes groeit aan de Acai palm, die in een deel van het Amazonegebied groeit. De lokale bevolking klimt met hun kapmes hoog de palmen in en oogst zo de trossen Acaibessen. Een mooi gezicht! En, de voordelen: Acai bessen kunnen daarna verwerkt worden in allerlei gezonde supplementen en iedereen kan genieten van de smaak van Acai bessen.

ACAI POEDER KOPEN

Nu je de voordelen van Acai poeder kent, vraag je je vast af: Acai poeder, waar is het te koop? Zoek niet verder, bij Supernaturals.nl kun je snel en eenvoudig Biologisch Acai Poeder bestellen of Acai Proteïne Poeder kopen. Je voelt je al snel weer helemaal fit als je kiest voor Acai poeder. Ervaringen van andere gebruikers zijn positief, dus ontdek zelf ook snel dat Acai poeder gezond is! Naast het biologische Acai poeder, en Acai proteïne poeder, vind je in onze webshop onder andere ook Biologische Acai Tabletten en Puur Acai Bessensap.

Wil jij je weer fit en gezond voelen? Kun je wel een klein steuntje in de rug gebruiken bij afvallen? Acai bessen zijn hiervoor geschikt en eenvoudig in te nemen als poeder in je shake. Ook is Acai poeder simpel te verwerken in je dessert, cake of broodbeslag! Eet smakelijk!

INTERESSANTE ACAI PRODUCTEN:

More articles