Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
Shampoo zonder siliconen kopen?

Shampoo zonder siliconen kopen?

Sep 29, 2023Marieke Bergsma

Het lijkt heel gewoon, alle ingrediënten die achter op je shampoofles vermeld staan. Maar, wat houden deze ingrediënten in en zijn ze wel zo goed voor je haar én je huid? Siliconen en parabenen worden in veel shampoos gebruikt en zorgen ervoor dat je haar gaat glanzen en de shampoo fris blijft in de fles. Tegelijkertijd zorgen ze er echter ook voor dat je hoofdhuid beschadigd wordt, je haar uitgedroogd raakt en je huid allergisch reageert. De oplossing is simpel: een shampoo zonder siliconen kopen!

 

Siliconen voor je haar

SILICONEN IN SHAMPOO

Shampoo reinigt je haar en laat het er gezond uitzien. Toch is dit vaak maar schijn. Siliconen zorgen voor een glanzend laagje om je haren en maken je haar zacht. Maar, synthetische siliconen in shampoo blijven te lang in je haar, aangezien ze niet makkelijk uit te wassen zijn. Hierdoor komen er meerdere lagen siliconen over elkaar heen. Je haar lijkt dan wel gezond en glad, maar het tegenovergesteld is waar.

Door al deze siliconenlagen, raakt je haar afgesloten en kan het niet meer ademen. Hierdoor droogt het uit, wordt het gevoelig en raakt het beschadigd. Daarnaast wordt je haar ook nog eens zwaar en slap en valt er dus geen land meer mee te bezeilen! Siliconen in je haarverzorging helpen je uiteindelijk niet aan een mooie bos, gezond haar… een shampoo zonder siliconen doet dit wel!

 

PARABENEN IN SHAMPOO

Parabenen in shampoo worden gebruikt als conserveringsmiddel. Je shampoo bederft dus minder snel, maar bij redelijk wat mensen zorgen parabenen in shampoo voor een allergische reactie. Shampoos zonder parabenen zijn dus beter voor je (hoofd)huid en geven geen nare bijwerkingen als uitslag en schrale plekken.

SHAMPOO ZONDER SILICONEN EN PARABENEN

Siliconenvrij, shampoos zonder siliconen dus, zijn uiteindelijk gezonder voor je haar. Met de juiste natuurlijke ingrediënten kunnen ze je haar evengoed reinigen, laten ze je haar glanzen en zijn ze ook nog eens aardig voor je hoofdhuid. Bij Supernaturals.nl kun je verschillende shampoos zonder siliconen en parabenen kopen. Shampoo met Arganolie en toegevoegde Aloë Vera, Eucalyptus of Witte Munt of Wonderolie Shampoo met enkel natuurlijke toevoegingen. Bekijk daarnaast ook eens de andere siliconenvrije haarproducten zonder parabenen, die in onze webshop te bestellen zijn.

Wil je écht gezond haar en geen huidirritaties na het verzorgen van je haar? Een shampoo zonder siliconen en parabenen? Überhaupt geen siliconen in je haarverzorging? Neem snel een kijkje op Supernaturals.nl en ontdek de vele mogelijkheden!

SHAMPOO ZONDER SILICONEN KOPEN?

More articles