VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BESTELLEN - mysupernaturals

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BESTELLEN

Sep 19, 2023Marieke Bergsma

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ONZE WEBSHOP


WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Binnen Nederland en België vragen wij een verzendbijdrage van €4,95. U ontvangt altijd een track en trace code per mail.

VANAF WELK BEDRAG IS DE VERZENDING GRATIS?

Arganolie bestellingen van meer dan € 60,- worden GRATIS verzonden

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

De verwachte levertijd kan per product verschillen maar is maximaal 2 werkdagen. Wanneer een product verzonden wordt of hoe lang de levertijd is, staat bij het product aangegeven. Zit er een product bij dat een langere levertijd heeft? Dan geldt deze levertijd voor de hele order. Voor de meeste producten geldt dat wanneer je op werkdagen vóór 23:00 uur bestelt, het dezelfde dag nog wordt verzonden. Binnen Nederland wordt het dan al de volgende dag aangeboden. Voor België geldt dit voor bestellingen die op werkdagen vóór 21:00 besteld zijn. Let op: wanneer je ervoor kiest om het bedrag vooraf over te maken, zal de bestelling verzonden worden na ontvangst van de betaling, dit proces duurt gemiddeld 1 werkdag.

HOE KAN IK MIJN ZENDING VOLGEN?

Zodra je pakket ons magazijn verlaat, krijg je van ons een mailtje en kun je je jouw zending volgen. Als je niet thuis bent zal het in Nederland en België bij de buren worden geleverd. Als dat niet mogelijk is zal het een tweede keer worden bezorgd, of direct naar een afhaalpunt worden gebracht. U ontvangt hiervan bericht in uw bus en kunt dit tevens terugzien via de track & trace link die u van ons ontvangt.

HOE WORDT DE ZENDING VERPAKT?

Wij verzenden alle bestellingen zo zorgvuldig mogelijk. Pakketpost wordt verzonden in een doos aangevuld met opvulmateriaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die verzonden kunnen worden door middel van brievenbuspost, zullen altijd in een envelop verzonden worden welke voorzien is van een bubbelbescherming. Helaas blijven wij afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij nooit voor de volle 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij je thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt voorkomen, laat het ons dan graag weten per e-mail.

WAT IS ONS RETOURBELEID?

Mocht je je bedenken, kun je ongebruikte producten binnen 14 dagen het product retour zenden. Stuur ons dan even een mailtje met het ordernummer, de artikelcode en bij voorkeuir de reden van het retourneren. Indien u niet met Paypal of Klarna heeft betaald, vragen wij u voor een snelle afwikkeling gelijk uw naam en rekningnummer meesturen, zodat wij het bedrag direct kunnen overmaken na het ontvangen van de retour(en). Stuur de retour(en) in de originele of andere stevige verpakking naar:

WebCentral B.V.
Penningweg 23
4879 AE Etten-Leur
Nederland

De kosten voor het verzenden van de retour dienen door de koper te worden betaald. Nadat de producten door ons zijn ontvangen maken we het bedrag binnen 7 dagen over op w rekening.

Indien het product defect is ontvangen, neem dan contact met ons op. Stuur, indien mogelijk een foto van de staat van ontvangst of waarop de reden van de klacht zichtbaar is mee. Na beoordeling zorgen wij dat u het product eventueel gratis kan retourneren en zorgen dat u een nieuw exemplaar ontvangt.

HOE KUNT U BETALEN?

iDeal
Wanneer je kiest om voor Argan Olie te betalen met iDEAL, dan kunnen wij de bestelling sneller verzenden dan wanneer er gekozen is voor een overschrijving. De iDEAL betaling kunnen wij direct controleren na betaling. Ben je niet bekend met iDEAL, dan kun je op de volgende website een demo bekijken van de werking van iDEAL www.ideal.nl.

PayPal / Creditcard

Wanneer je ervoor kiest om Argan Olie te betalen met PayPal, dan is de bestelling ook direct afgerond. De betaling kunnen wij direct valideren, waardoor het product sneller verzonden kan worden. Meer informatie over de betaalmethode PayPal is te vinden op www.paypal.nl.

Vooraf overboeken

Bij een overboeking zal je bestelling pas verzonden worden, wanneer het aankoopbedrag bij ons binnen is. Dit duurt, afhankelijk van de bank en land van betaling, gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

Achteraf betalen met Klarna

Bij het afrekenen van je winkelmandje kun je de betaalmethode "Klarna Factuur" selecteren. Hierbij worden je enkele persoonlijke gegevens gevraagd zoals je geboortedatum, mobiele telefoonnummer en adres. Vervolgens maakt Klarna automatisch een kredietcheck welke minder dan 1 seconde duurt. Na deze controle wordt de aankoop geaccepteerd en wordt de bestelling verzonden, uiteraard alleen wanneer de persoonlijke gegevens en kredietwaardigheid door Klarna correct zijn geverifieerd.

Klarna neemt de betalingsafhandeling van ons over en jij betaalt de factuur binnen 14 dagen aan Klarna. Lees meer op de website van Klarna

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Staat jouw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Neem dan graag contact met ons op via het contactformulier

More articles