Wat is de samenstelling van Aleppo Zeep - mysupernaturals

Wat is de samenstelling van Aleppo Zeep

Sep 19, 2023Marieke Bergsma

 

SAMENSTELLING ALEPPO ZEEP

 

Aleppo Zeep is een harde zeep, op basis van natuurlijke ingrediënten en altijd olijfolie en laurierbesolie. Een heel puur en zuiver product, dus. Door deze zuivere bestanddelen kan de zeep zeer goed verdragen worden door de gevoelige en snel geïrriteerde huid. De bijzondere eigenschappen en werkingen van de zeep zijn al duizenden jaren bekend en daardoor is de zeep nog altijd favoriet bij de lokale bevolking!

Laurierbladeren

INGREDIËNTEN ALEPPO ZEEP

De basisingrediënten van pure Aleppo Zeep zijn natuurlijke olijfolie, laurierolie, plantaardige soda en water. Geen ingewikkelde synthetische bestanddelen, maar dat wil niet zeggen dat de werking van de zeep niet krachtig of effectief is. Integendeel! De olijfolie en laurierolie zorgen ervoor dat de zeep een beschermende, verzorgende, voedende, reinigende én bacteriewerende werking heeft. Vanwege de uitzonderlijk hoge concentratie aan plantaardige oliën is Aleppo Zeep de enige zeep die blijft drijven in water.

Aleppo Zeep bevat ingrediënten die volledig natuurlijk en biologisch zijn. Eerlijk voor het milieu én eerlijk voor je lijf!

PERCENTAGE LAURIERBESOLIE

Het percentage laurierbesolie in de Aleppo Zeep bepaalt de kracht van de werking die hierboven beschreven is. Hoe hoger het percentage laurierbesolie, hoe krachtiger de zeep. Een zeer onrustige huid zal baat hebben bij een zeep met 40% laurierolie, maar Aleppo Zeep met 5% Laurierolie heeft op een normale, of licht onrustige huid ook al een uitstekende werking. Bekijk goed welke zeep het beste bij jouw huid past.

OLIJFOLIE

Olijfolie reinigt de hoofdhuid en het haar intensief. Daarnaast heeft het ook een zeer voedende werking. Je haar en hoofdhuid worden gehydrateerd en worden weer gezond en fris. Je haar voelt na het wassen weer heerlijk zacht en glad aan. Ook je huid wordt diep gevoed en gehydrateerd door de heerlijk zachte olijfolie.

Lees meer over werking van Aleppo zeep of ga direct naar onze Aleppo zeep webshop

More articles